Za jak Kladanj – Bahrija Jusupović

Kladanjke i Kladnjaci. Svi kandidati se bore da pobjede. Logično je to i svi misle da su baš oni najbolje rješenje za Kladanj. Međutim Kladnjak je MUDAR, Kladnjak će uzeti sve u obzir i izabrati ono što je za Kladanj najbolje a ne za pojedinca ili interesnu skupinu.

Kladanj ne smije biti dio malog tima, Kladanj ne smije biti izolovana općina od Kantona, Federacije, Države ODNOSNO OD VERTIKALE.

Da pojasnimo:
Ako se desi da pobjedi kandidat PDA za načelnike u toj varijanti Kladanj bi mogao biti (po njihovim najboljim planovima) treća općina u kojoj bi PDA imala načelnika.
Ako pobjedi kandidat SD-a Kladanj bi bio u toj varijanti biti jedina ili eventualno druga opština u kojoj bi SD imao načelnika.
Ako pobjedi NBL u toj varijanti Kladanj bi mogao biti druga općina u kojoj NBL ima načelnika.

Gdje su sve nabrojane stranke vlast? Samo SD je dio vlasti na kantonalnom nivou i to sa 2 zastupnika. Prestale dvije stranke nisu vlast ni na jednom od viših nivoa Vlasti.
–‐-‐—————–
SDA ce osvojiti preko 50 načelničkih pozicija u državi. SDA je na vlasti Kantonu, Federaciji, Državi. Kladanj mora biti dio velikog tima. Kladanj mora biti dio velike, najjače političke strategije u državi.
Naš krajnji cilj je JAK KLADANJ. Kladanj će biti JAK ako bude imao institucionalni podršku JAKIH.
KLADNJAK JE MUDAR I NEĆE POGRIJEŠITI.
Zato Bahrija Jusupović i SDA.
Ide pobjeda ZA JAK KLADANJ
💚💪💚💪💚

(Preuzeto: OO SDA KLADANJ)