SDA Kalesija: Mi vodimo odgovornu politiku u najboljem interesu građana

Obavještavamo sve naše sugrađane da su kandidatat za načelnika općine Kalesija gospodin Zijad Kulanić i kandidati za Općinsko vijeće Kalesija odlučili da veći dio sredstava planiranih za štampanje, promotivnog izbornog materijala, utroše na kupovinu zaštitnih maski koje danas biti podijeljene našim građanima.

Obzirom na evidentno pooštravanje mjera širom svijeta izazvanih pandemijom COVID-19, mi smo u ovom momentu akcenat stavili na zaštitu zdravlja građana.Budući načelnik Zijad Kulanić je do sada obezbijedio 4.000 zaštitnih maski koje su podijeljene učenicima svih osnovnih škola i učenicima srednje škole, na području općine Kalesija.

Danas će 10.000 zaštitnih maski biti podijeljeno građanima naše Općine. Ujedno će biti izvršeno i anketiranje naših građana u pogledu izlaznosti istih za predstojeće izbore. U narednim danima, ukoliko to okolnosti dozvole, izvršit će se nova podjela zaštitnih maski. Budući načelnik Općine Zijad Kulanić uputio je poruku svim građanima da izađu na izbore i da uzmu učešće u današnjoj anketi koja će se provesti od strane anketnog tima na cijelom području naše Općine.

OO SDA Kalesija