Kukić Copperfield : U dvoranu kapaciteta 6.000 osoba smjestio 15.000 ?!?!

Mirsad Kukić, predsjednik privatnog pokreta (PDA), nije naučio da igra na siću.

Osim što voli brojati novac na veliko tako je i svojeg glasnogovornika podučio da množi i kvadrira, u ovom slučaju ljude.

Nije prvi put da sa nekog od njihovih skupova u javnost bude plasirana vijest o masovnim posjetama.

Više od 1.200 žena bilo je na javnoj tribini u Radničkom domu u sali koja maksimalno može primiti 600 osoba.

Na prvom predizbornom skupu PDA u Tuzli koji je održan u Mejdanu bilo je više od 15.000 ljudi, a svi oni smjestili su se u salu koja raspolaže dimenzijama 45×30 metara sa dvije tribine. U zavisnosti od manifestacije kapacitet velike dvorane je od 3.000 do 6.000 mjesta.

Mađioničara Kukića  je u toj istoj toj sali bodrilo 15.000 ljudi. Čista logika. Ako uzmemo u obzir da u jedan kombi od 8 mjesta može da se prokrijumčari 30 migranata, može i u ovu salu stati 15.000 ljudi, jer im je nužda, dolazak obavezan i naređen.

O ovome govori činjenica koju nam je saopštio naš izvor koji je zbog straha od otkaza ostao anoniman. „ Za Tuzlu je moralo ići 28 autobusa, nije bilo važno da li će biti puni, važno da su na broju“, rekao je.

Banovićki manipulator i mađioničar očito boluje od kompleksa niže vrijednosti. Sam njegov izlazak na binu i otrcani fazon pozdravljanja gomile koja skandira „KUKO“ govori o njegovoj želji za strahopoštovanjem. Prijetnje i batine za one koji ne slušaju, očito PDA-ovci pišu svoju verziju „Nadzirati i kažnjavati“.

Kukićev nastup u Mejdanu, očito zbog emocija  kad je vidio gomilu te nije“ imo“ glasa da se obrati govori više ne od 1.000, već od 15.000 riječi.