AM SDA TK : „SDA ostaje pobjednička stranka na TK“

Poručeno  sa zajedničkog druženja Asocijacija mladih, Asocijacija žena i Asocijacija Fatma SDA TK

U Kristalnoj dvorani hotela Tuzla održano je zajedničko predstavljanje  kandidata iz reda mladih i žena KO SDA TK. Predstavljanjem obrazovanih,čestitih poštenih perspektivnih, kandidata SDA je još jednom pokazala da ima najjaču listu i najbolje kadrove na Tuzlanskom kantonu.

„Naši kandidati su ljudi sa kontinuitetom odani ideji jedinstvene Bosne i Hercegovine. Uz iskrenu ljubav prema domovini i veliki intelektualni potencijal, vođeni idejom SDA oni su najbolji izbor 7.oktobra.“ -kazao je predsjednik Kantonalnog izbornog štaba Bego Gutić.   U ime organizatora prisutnima su se još obratili, predsjednica Asocijacije Fatma Alma Hajdarević, predsjednik Asocijacije mladih Midhat Čaušević, predsjednica Asocijacije žena SDA TK Advija Čaušević.

Veličanstvenom druženju u Kristalnoj dvorani hotela Tuzla prisustvovali su i podpredsjednik SDA Safet Softić, Federalni ministar za pitanja boraca i invalida narodno-odbrambenog rata Salko Bukvarević i ostali mnogobrojani stranački zvaničnici, navodi se u saopćenju KO SDA TK – a.